Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2014 14:47 - Vkusno
Автор: radikor Категория: Рецепти   
Прочетен: 290 Коментари: 0 Гласове:
1



 imageimageimageimage
Продукти Порции:  
Начин на приготвяне
  1. Нарязвате лука на ситно. В тенджерата, в която ще варите супата разтопявате маслото. В сгорещеното масло изсипвате нарязания лук и брашното и разбърквате добре. Запържвате на слаб огън при непрекъснато бъркане за 20-30 секунди, след което добавяте измития и нарязан на дребно магданоз. Задушавате за още 30 секунди. Добавяте 1 Ѕ литър вода и посолявате с 1 чаена лъжица сол. Варите 10-тина минути, след което добавяте и фидето. Супата от магданоз се вари докато се свари фидето. Идва моментът на застройката. Моментът, който притеснява всеки начинаещ готвач. Може да я приготвите по два начина. Първият е за приготвяне на класическа застройка с цяло яйце. При нея разбивате яйцето заедно с киселото мляко. Изчаквате супата да поизстине, след което при непрекъснато бъркане с вилица добавяте от бульона към застройката, за да не се пресече яйцето. След това, отново бъркайки, добавяте разредената с бульон застройка към супата. По-лесният вариант на застройка е да отделите белтъка от жълтъка и да разбиете само жълтъка с киселото мляко, като към получената смес добавите няколко капки лимонов сок или оцет. Получената сме, отново при непрекъснато бъркане, може да добавите съвсем спокойно дори и към горещата магданозена супа.
Бележки



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radikor
Категория: Рецепти
Прочетен: 561441
Постинги: 1593
Коментари: 23
Гласове: 46
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930