Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. mt46
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. mt46
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. vidima
8. bojil
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. vidima
8. bojil
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
20.12.2014 14:47 -
Vkusno
Продукти
|
|
- Нарязвате лука на ситно. В тенджерата, в която ще варите супата разтопявате маслото. В сгорещеното масло изсипвате нарязания лук и брашното и разбърквате добре. Запържвате на слаб огън при непрекъснато бъркане за 20-30 секунди, след което добавяте измития и нарязан на дребно магданоз. Задушавате за още 30 секунди. Добавяте 1 Ѕ литър вода и посолявате с 1 чаена лъжица сол. Варите 10-тина минути, след което добавяте и фидето. Супата от магданоз се вари докато се свари фидето. Идва моментът на застройката. Моментът, който притеснява всеки начинаещ готвач. Може да я приготвите по два начина. Първият е за приготвяне на класическа застройка с цяло яйце. При нея разбивате яйцето заедно с киселото мляко. Изчаквате супата да поизстине, след което при непрекъснато бъркане с вилица добавяте от бульона към застройката, за да не се пресече яйцето. След това, отново бъркайки, добавяте разредената с бульон застройка към супата. По-лесният вариант на застройка е да отделите белтъка от жълтъка и да разбиете само жълтъка с киселото мляко, като към получената смес добавите няколко капки лимонов сок или оцет. Получената сме, отново при непрекъснато бъркане, може да добавите съвсем спокойно дори и към горещата магданозена супа.
Няма коментари
Търсене
Блогрол