2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. rosiela
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. dobrota
8. vidima
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
от дата: 18.12.2014 г.
Необходими продукти:
1 глава лук
1 среден морков
1 чушка
4 - 5 скилидки чесън
1/2 ананас
3 сантиметра корен джинджифил
2 супени лъжици доматен сос
2 супени лъжици соев сос
2 супени лъжици оризов оцет
100 милилитра бяло вино
2 супени лъжици кафява захар
малко зехтин
Начин на приготвяне:
Нарежете на ситно моркова, лука и чушката, чесъна настържете, ананаса нарежете на едри парчета.
Загрейте малко зехтин в подходящ съд с дебело дъно и запържете леко лука, докато стане прозрачен. След това добавете моркова, чушката, чесъна и задушете зеленчуците за кратко. Налейте соевия сос, доматения, виното, оризовия оцет и сложете захарта. Нека всичко се задушава в продължение на няколко минути, след което прибавете джинджифила и парчетата ананас. Разбъркайте и оставете сместа да се задушава още 10 минути при затворен капак.
Сосът е готов.
Още за: Ананасов сос с джинджифил | Рецепти Framar.bg
от framar.bg